Jövőképünk és értékeink

Jövőképünk és meghatározott értékeink azok, melyek sikerre vezetnek és meghatározzák cégünk lelkületét. Az ESAB-nál a Colfax vezetése alatt megteremtjük értékeinket. Jövőképünk és értékeink segítenek stratégiai döntéseink meghozatalában, erőforrásaink elosztásában és abban, hogy döntéseinkre koncentrálhassunk nap mint nap.

Jövőképünk

Mindent megteszünk annak érdekében, hogy elsőként biztosítsuk az innovatív hegesztési és vágási megoldásokat.

Jövőképünk és értékeink

Értékeink

  • Ügyfeleink beszélnek, mi figyelünk – Mindig ügyfeleink hangja fogja meghatározni stratégiai terveink és cselekedeteink irányvonalát. Ezt az értéket minden alkalommal az ügyfél input és elvárások megismerésével teremtjük meg, megkülönböztetve magunkat abban, hogy miként szolgáljuk ki ügyfeleinket.
  • A legjobb csapat nyer – Csapat-orientált, elkötelezett kollégáink legértékesebb erőforrásaink, így elhivatottak vagyunk a legkiválóbb tehetségek megnyerésében, fejlesztésében és megtartásában. Ennek az értéknek a megteremtése három módon történik elsődlegesen:
  1. Felépítve a megfelelő csapatot – rendelkezni a megfelelő emberekkel a munka elvégzéséhez;
  2. Létrehozva a megfelelő környezetet – biztosítani, hogy a vezetők olyan környezetet alakítsanak ki, melyben minden kolléga dolgozhat, és
  3. Nyerni – ha rendelkezel a megfelelő emberekkel és a megfelelő környezettel – sokkal könnyebbé válik a győzelem megszerzése!
  • Életstílusunk a folyamatos fejlődés (Kaizen) – Áttörő célok felállítása, kísérletezés és tanulás minden nap, az üzleti folyamataink fölösleges elemeinek kiküszübölése, a legjobbak teljesítményének kritériumként kezelése, majd túlszárnyalása. Ennek az értéknek a megteremtése a változás szükségességének megértésén keresztül történik, a fejlesztés eszközeinek használatával. Az érték megteremtésének érdekében az ESAB-nál minden kollega támogatja a folyamatos tanulás környezetét, melynek hajtómotorja a kultúránk alapját képező Colfax üzleti rendszereszköz.
  • Az innováció határozza meg jövőnket – Egyéni és szervezeti kreativitásunk hoz létre áttörő ötleteket a technológia, a termékek, a megoldások és a folyamatok terén. Személyre szabott vevői megoldások biztosításával, az élet minőségét és a környezetgazdálkodást javító termékek és folyamatok létrehozásával teremtjük meg ezt az értéket kreatív gondolkodás révén, és megértve, hogy mit nyújt az innováció.
  • Teljesítményünk alapján versengünk a részvényesekét – Hogy megszerezzük és megtartsuk lojális részvényeseinket, a lehető legjobb nyereség, működő tőke és cash flow eredményeket kell produkálnunk. Ennek az értéknek a megteremtése agresszív, de realisztikus és mérhető teljesítménycélokkal történik és a kitűzött célok folyamatos teljesítésével.

Koncentrációt, elkötelezettséget és értékeink megteremtését követeli, hogy vevőink, alkalmazottaink, részvényeseink és a közösség számára sikereket érjünk el. Jövőképünk és értékeink segítenek stratégiai döntéseink meghozatalában, erőforrásaink elosztásában és pozíciónk meghatározásában, hogy napi szinten az iparági legjobb eredményeket produkáljuk.

x

x

Loading..