Előző
Következő

A horganyzott termékek nagyobb termelékenysége érdekében törekedjen a kevesebbre - kisebb porozitás, kevesebb fröcskölés és átégés - az OK AristoRod 38 Zn, az ESAB horganyzott acélok MIG/MAG hegesztéséhez készült új tömör huzaljának használatával.

A horganyzott acél hegesztésekor cinkgőz szabadul fel, ami befolyásolja az ív stabilitását és túlzott fröcskölést okoz. Ha a hegfürdőbe ragad, a gőz porozitást okoz, amint a varrat megszilárdul. Az összetételében található szigorúan szabályozott mikro-ötvözőelemek révén az OK AristoRod 38 Zn lehetővé teszi a cinkgőzök eltávozását. A standard ER70S-6 huzalhoz kapcsolódó porozitás és fröcskölés kiváltó okát célozza meg a fémportöltéses huzalok költsége nélkül.


OPTIMISED RESULTS

Az OK AristoRod 38 Zn jelentősen csökkenti, vagy megszünteti a selejt gyártását és az újramegmunkálás szükségességét. Optimalizált eredményeket érhet el a szállításban, a háztartási gépekben, a mezőgazdasági tartályoknál és vályúknál, légkondicionáló rendszerekben és az építkezés során használt horganyzott acél alkatrészek hegesztésekor.

Az összehasonlító vizsgálatok győztese

Az ESAB összehasonlító vizsgálatokat végzett a horganyzott acél hegesztésének más általános lehetőségeivel kapcsolatban. Az eredmények meggyőzőek voltak: Az OK AristoRod 38 Zn kevesebbet kínál abból, amit nem szeretne, és többet abból, amire vágyik- a legjobb teljesítményt a teljes gyártásra vonatkozó legalacsonyabb költség mellett.

OK AristoRod 38 Zn

OK AristoRod 38 Zn

Nulla és alacsony porozitású, jóval a szabványos határértékek alatt.

lowporosity

Alacsony porozitás

low spatter

Kismértékű fröcskölés

no burn through

Nincs átégés

A legjobb érték és teljesítmény

Standard 70S-6

Standard 70S-6

Több felületi törés és belső pórusok a varrat mentén.

most porosity

Legnagyobb porozitás

most spatter

Legerősebb fröcskölés

low burn through

Kismértékű átégés

Több újramegmunkálás és selejt

Fémportöltéses huzal

ok aristorod 38zn

Nincs felszíni porozitás. Igyekeztek kitölteni az átlapolást.

low porosity

Alacsony porozitás

most spatter

Kismértékű fröcskölés

low burn through

Nagy az átégés kockázata

A legmagasabb költség


TUDJA MEG, MIÉRT TÖBB A KEVESEBB.

Regisztráljon az ingyenes, egy kötelezettség nélküli konzultációra, és az ESAB képviselője felveszi Önnel a kapcsolatot.

ESAB Marathon Pac

 

x

x

Loading..