Előző
Következő

Védőgázas fogyóelektródás ívhegesztés (MIG/MAG vagy GMAW)

A MIG vagy MAG hegesztés – mely fogyóelektródás védőgázas ívhegesztés (GMAW) néven is ismert – olyan eljárás, melynek során egy folytonos szilárd huzalelektróda és a munkadarab között mindvégig elektromos ív jön létre. Az ívet és a hegfürdőt semleges vagy aktív gáz áramlata védi. Ez a hegesztési eljárás a legtöbb anyag hegesztésére alkalmas, a különféle anyaghoz megfelelő hegesztőhuzalokat kínálunk.

A MIG/MAG - GMAW hegesztési módszer automatizálása megtérül. Az ESAB ezen a téren évek óta gyűjt tapasztalatokat, mely évek során mindvégig a robotizált és az egyéb hegesztési alkalmazások élvonalában járt. Automatizált MIG/MAG - GMAW hegesztési programunk az egyszerű hegesztőtraktoroktól kezdve – amely a hosszú és fárasztó műszak során megtartja a hegesztő számára a hegesztőpisztolyt – egészen a teljesen automatizált hegesztési rendszerekig terjed.

 

Thumbnail image

Áramforrások

Az ESAB áramforrások széles választékát kínálja.

További információkThumbnail image

Hegesztőpisztolyok és huzalelőtoló készülékek

A hegesztőfejek és a hegesztőpisztolyok kialakítása a sokoldalúságot célozza, ezzel a hegesztési iparágon belül felmerülő legkülönfélébb egyéni igényeknek képesek megfelelni.

További információk


Thumbnail image

Vezérlők

A digitális vezérlőktől a PLC/PC alapú rendszerekig terjedő széles választék.

További információk


x

x

Loading..