Előző
Következő

Védőgázas fogyóelektródás ívhegesztés (MIG/MAG – GMAW)

A MIG vagy MAG hegesztés – mely fogyóelektródás védőgázas ívhegesztés (GMAW) néven is ismert – olyan eljárás, melynek során egy folytonos szilárd huzalelektróda és a munkadarab között mindvégig elektromos ív jön létre. Az ívet és a hegfürdőt semleges vagy aktív gáz áramlata védi. Ez a hegesztési eljárás a legtöbb anyag hegesztésére alkalmas, a különféle anyaghoz megfelelő hegesztőhuzalokat kínálunk.

A MIG/MAG - GMAW hegesztési módszer automatizálása megtérül. Az ESAB ezen a téren évek óta gyűjt tapasztalatokat, mely évek során mindvégig a robotos és az egyéb hegesztési alkalmazások élvonalában járt. Automatizált MIG/MAG - GMAW hegesztési programunk az egyszerű hegesztőtraktoroktól kezdve – amely a hosszú és fárasztó műszak során megtartja a hegesztő számára a hegesztőpisztolyt – egészen a teljesen automatizált hegesztési rendszerekig terjed.

 

Thumbnail image

QSet™

Rövidívű hegesztés egyetlen gombnyomással

További információk


Thumbnail image

SuperPulse™

A SuperPulse ideális megoldás olyan alkalmazási célokra, amelyek vékony vagy vastag, alumíniumból vagy rozsdamentes anyagból készült felületek hatékony gyökhegesztését vagy a vízszintes helyzettől eltérő hegesztését követelik meg.

További információk


Thumbnail image

Swift Arc Transfer™ (SAT)

Nagy sebességű MIG robotizált hegesztés

További információk


Termékinformációk:

MIG/MAG vagy GMAW

x

x

Loading..