Előző
Következő

CutCloud


Prémium vágószoftver platform, amely lehetővé teszi a vágási műveletek rögzítését, mérését és ellenőrzését valós idejű adatellenőrzéssel. 

OLVASSON TOVÁBB

 

LEGYEN TERMELÉKENYEBB A KIVÁLÓ WEB ALAPÚ VÁGÁSIRÁNYÍTÁSSAL.

A CutCloud webalapú jelentései a legfrissebb állapotinformációt nyújtják, amely előtérbe helyezi a termelési és minőségi szempontokat, annak érdekében, hogy a vágási minőség és a termelékenység maximalizálható legyen - mindezt minimális számítástechnikai erőforrások használata mellett, miközben nem igényel folyamatos karbantartást vagy támogatást. A CutCloud valós idejű információi bármilyen webes eszközről elérhetők.

  • Fejlett termelési és minőségi kimutatások
  • Gyors és megbízható adatrögzítés és adattovábbítá
  • Személyre szabott szoftver a munkafolyamat automatizálása érdekében
  • Testreszabható kimutatások és bővíthető funkcionalitás
  • Valós idejű felügyelet

 

CutCloud folyamat

CUTCLOUD ÉS VÁGÓSZOFTVER
FUNKCIÓK ÉS ELŐNYÖK.

Megrendelések számítása és kezelése – Számolja ki a legjobb árat az ügyfelei számára, és maximalizálja bevételeit a valódi folyamat- és gépadatok kihasználásával. Majd gyorsan dolgozza fel a megrendeléseket, úgy, hogy a megrendelési adatok automatikusan fogadásra és küldésre kerülnek a vállalatirányítási rendszerben a szállítási idők csökkentése érdekében.

A geometria és a rajzok importálása – Könnyen importálhatja a részegységeket és a komplett alkatrészeket közvetlenül a CAD szoftverből, beleértve a SolidWorks, STEP stb. számára készült 3D hegesztési él előkészítéseket is.

Szabásterv készítés és lemezkezelés – Rendeljen hozzá automatikusan technológiai beállításokat a megfelelő vágási módok kiválasztásához a lehető legjobb alkatrészminőség elérése érdekében, azzal a teljes rugalmassággal, hogy az alkatrészek különböző anyagokon és gépeken is használhatók. Az automatikus szabástervvel időt és anyagot takarít meg.

Adatok továbbítása a termelésbe – A vágófájlok, nyomtatott anyagok, szabástervi kimutatások és alkatrészcímkék automatikus létrehozása a gyártási előkészítéshez, így több időt tölthet vágással és kevesebb időt a papírmunkával.

Termelési hatékonyság – Csökkentse az automatizált géptechnológia beállításához szükséges kezelői képzések számát - csak nyomja meg a zöld gombot és már kezdheti is. Automatikusan rögzíti és kimutatja a gépadatokat, miközben a hálózathoz kapcsolódva a gyártási folyamatot bárhonnan valós időben irányíthatja. Vagy készítsen független vágási fájlokat (pl.: döntéskompenzálás).

Adatgyűjtés és utókalkuláció – Használja az adatokat és a teljes folyamatirányítást, hogy a lehető legjobb vezetői döntéseket hozza. A vezérlők visszajelzése és a vállalatirányítási rendszerbe való jelentés teljesen integrált megoldást tesz lehetővé.

DIGITÁLISAN TOVÁBBFEJLESZTETT SZOLGÁLTATÁSOK AZ ELŐRE TERVEZETT KARBANTARTÁS ÉRDEKÉBEN

A legújabb digitálisan továbbfejlesztett szolgáltatásaink valós időben figyelik a berendezéseket, hogy előre jelezzék a karbantartás esedékességét, minimalizálva a nem tervezett leállásokat és csökkentve a befejezetlen munkák kockázatát. Azonnal beazonosíthatja és kezelheti azokat a problémákat, amelyek hatással lehetnek a vágási minőségre és a teljesítményre. A javítás helyett az alkatrészek cseréjével meghosszabbíthatja a berendezése élettartamát, és hatékonyabbá teheti a karbantartó személyzetet azáltal, hogy a reagáló munka helyett a megelőző munkára fektetik a hangsúlyt.

Ellenőrizze a kopó alkatrészeket

Ellenőrizze a kopó alkatrészeket

 

DOLGOZZON A CUTCLOUD WEBKISZOLGÁLÓ ALKALMAZÁS

Tegye meg az első lépést a CutCloud  webkiszolgáló alkalmazással és töltse ki az alábbi űrlapot. Kollégánk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot a részletek megbeszélése érdekében.

*A mező kitöltése kötelező

x

x

Loading..