Előző
Következő

Columbus® III

Egy hatékony programozási és beágyazó szoftver, amely javítja a lemezkihasználást, növeli a termelékenységet és egyszerűsíti a munkafolyamatot.

OLVASSON TOVÁBB

 

AZ EDDIGI LEGINNOVATÍVABB KIADÁS.

A Columbus 1.7 számos új funkciót és frissítést kínál a programozás könnyebbé és hatékonyabbá tételéhez, beleértve:

  • Teljesen automatizált tételsorrendes szabásterv készítés több gépen - manuálisan vagy ütemezetten indítható
  • A vágás közben megbillenthető alkatrészek automatikus érzékelése az égővel való ütközés elkerülése érdekében
  • A termelési adatok számítása a szerszám és folyamat-technológiai adatokon alapján
  • Az aktuális ügyfélvisszajelzések alapján továbbfejlesztett használhatóság

 

Columbus Nesting Software

Optimális lemezkihasználtság

A COLUMBUS FUNKCIÓI
ÉS ELŐNYEI.

Elrendezés tervező – A Columbus elrendezés tervezője könnyedén kezeli a CNC elrendezések vagy beágyazások létrehozásához szükséges összes funkciót, az oxigén/éghető gáz, plazma, lézer és jelölési folyamatok támogatásával együtt. Az adatok az azonnali lekérdezhetőség érdekében mentésre kerülnek, segítve ezzel a munkafolyamat egyszerűsítését.

Munkavezérlés – Állítsa be egyszerűen asztalát a munkákhoz vagy az alegységekhez. A feladatvezérlés menti a munkákhoz használt alkatrészek adatait, és további feldolgozás céljából elérhetővé teszi azokat az alkatrészeket az elrendezés-tervezők számára. Ezután alegységeket hozhat létre a tárolt alkatrészekből, és hozzáadhatja azokat más feladatokhoz.

Automatikus szabástervezés – A teljesen automatikus valódi alakos szabástervezés maximalizálja a lemezek kihasználhatóságát, miközben automatikusan szabástervet készítenek az egyes projektekhez, bármilyen számú lemez vagy maradék esetén. A többégős szabástervezés, ha alkalmazható, automatikusan csökkenti a használt égők számát. A lemezek cseréje manuálisan vagy automatikusan történhet.

Élező vágás – Az élező vágás funkció lehetővé teszi az oxigén/éghető gáz, a plazma és a lézeres dönthető fejek sztenderd programozását. Válasszon a számos előre meghatározott vagy testreszabott döntő profilból, vagy hozzon létre egy saját profilt. A programozott döntött alkatrészek más projekteknél való ismételt felhasználás érdekében eltárolhatók.

Lemezkezelés – Adja meg és kezelje a téglalap alakú és a maradék lemezeket a lemezkezelővel. Használjon több adatmezőt, hogy egyedi megkülönböztetéseket készítsen a különböző lemezekhez, valamint a lemezmásolatok létrehozásához, ezzel lehetővé téve a széles körű nyomonkövethetőséget. A szabástervező nélküli lemezterületek bármely számú maradék lemezre oszthatók.

Tökéletes IT integráció – Teljesen testre szabható import és export kimutatások készítése, amelyek teljes mértékben kompatibilisek a DataLeap vállalatirányítási interfésszel. Automatikusan integrálható a meglévő vállalatirányítási, CAD és készletgazdálkodási rendszerhez a szükségtelen adatbevitel elkerülése érdekében. A Columbus adatbázisból származó, a megrendelésekhez, alkatrészekhez, lemezekhez és elrendezésekhez kapcsolódó termelési adatokat importálhat és exportálhat CSV formátumban vagy Microsoft SQL Server adatbázisból, illetve adatbázisba, valamint automatikusan kilistáztathatja az importált és exportált alkatrészeket vagy megrendeléseket - beleértve a geometriát is, ha rendelkezésre áll.

Munka varázsló – A gép leterheltségének optimalizálása révén jelentősen növelhető a termelékenység a munka varázsló teljesen automatikus rendelésfeldolgozásával és szabástervével. Az alkatrészek anyag, vastagság és a használt eljárás szerint csoportosításra kerülnek, majd automatikusan a legjobb vágógéphez kerülnek automatikus szabástervvel együtt, ami intelligensebb anyaghasználatot tesz lehetővé. A munkák előre megtervezhetők, és a CSV vagy vállalatirányítási adatok a meglévő rendszerekből automatikusan importálhatók, így időt

 

DOLGOZZON A COLUMBUS SZOFTVER

Tegye meg az első lépést a Columbus szoftverrel és töltse ki az alábbi űrlapot. Kollégánk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot a részletek megbeszélése érdekében.

*A mező kitöltése kötelező

x

x

Loading..