Előző
Következő

WeldQAS

A WeldQAS a varratminőség valós idejű elemzésének előnyét kínálja, hogy már hegesztés közben előre jelezze a varrat minőségét. Ez a hozzáadott minőségbiztosítási szint csökkenti a gyártási folyamat költségeit azáltal, hogy azonnal beazonosítja a hibákat, elkerülve ezáltal a költséges újbóli megmunkálás

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK

 

A WELDQAS ELŐNYEI.

Teljesen vezeték nélküli – A hegesztési folyamat során hálózaton keresztül rögzíti a hegesztési paramétereket anélkül, hogy bármit a hegesztőpisztolyra kellene csatlakoztatni.

A legmodernebb technológia – A WeldQAS a legmodernebb, nagy felbontású digitális adatrögzítési technológiát használja, és egy jelfeldolgozó processzorral dolgozza fel a speciális gyártási adatokat.

Egyedülálló adatpontok – A szabadalmaztatott algoritmusok és hegesztési paraméterek segítségével érzékeli a hegesztési hibákat, a huzalhibákat (MSG) és az egyéb hegesztési rendellenességeket.

ThermoProfile szkenner – A szabadalmaztatott ThermoProfile szkennerrel a WeldQAS a minőség biztosítása érdekében a varratfém hűlése közben figyeli annak hőzónáját.

Központi adattárolás – Automatikusan tárolja az adatokat egy központi szerveren, így a termelés értékelése és optimalizálása érdekében könnyen hozzáférhet az adatokhoz.

További opciók –Egyszerű beállításokhoz kompakt változatban, komplexebb feladatokhoz több hegesztőpisztollyal, nagy teljesítményű változatban (pl. cellák, konzol) is elérhető. Az adatok érzékelőkkel, ipari kommunikációs buszrendszerekkel vagy áramforrás- specifikus buszrendszerekkel rögzíthetők.

WeldQAS hegesztés osztályozás

 

WELDQAS MINŐSÉGBIZTOSÍTÁSI SZOFTVER.

Tegye meg az első lépést a WeldQAS automatikus hegesztés felügyelő rendszerrel és töltse ki az alábbi űrlapot. Kollégánk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot a részletek megbeszélése érdekében.

*A mező kitöltése kötelező

x

x

Loading..