Hírek

Hírek az ESAB-tól

To Our Valued Customers

 

As we address the unique and evolving challenges posed by COVID-19, we’d like to reinforce our commitment to you and share an update on how ESAB is responding.

Team Health First and foremost, the health and safety of our customers and employees continues to be our number one priority. We are monitoring the situation carefully around the world while following guidance from the local government and authorities.

To provide you with additional peace of mind, we are taking the following precautionary measures and appreciate your patience and cooperation as we navigate this unprecedented situation together:

Limiting all non-essential visits to our plants. Increasing daily ...

 

As we address the unique and evolving challenges posed by COVID-19, we’d like to reinforce our commitment to you and share an update on how ESAB is responding.

Team Health First and foremost, the health and safety of our customers and employees continues to be our number one priority. We are monitoring the situation carefully around the ...

További információk

MASCA DE SUDURĂ SAVAGE A40 OFERĂ O COMBINAȚIE ECHILIBRATĂ DE DESIGN, FUNCȚIONALITATE ȘI VALOARE

ESAB Welding & Cutting Products a lansat noua mască de sudură automată SAVAGE A40. Inspirată de revoluționara SENTINEL™ A50, noua mască de sudură automată SAVAGE A40 oferă un grad ideal de funcționalitate, la un preț atractiv, atât sudorilor ocazionali, cât și celor profesioniști.

„SAVAGE folosește tehnologia pentru vizor ultra-clear True Color, de la ESAB, pentru a asigura o imagine mai bună a băii de metal topit și a zonei învecinate”, a declarat dr. Azfar Kamal, director al departamentului de cercetare și dezvoltare și coordonator global de produs - PPE, ESAB. „Atunci când factorul esențial este precizia amplasării cordonului de sudură, sudorii pot conta pe o imagine mai luminoasă ...

ESAB Welding & Cutting Products a lansat noua mască de sudură automată SAVAGE A40. Inspirată de revoluționara SENTINEL™ A50, noua mască de sudură automată SAVAGE A40 oferă un grad ideal de funcționalitate, la un preț atractiv, atât sudorilor ocazionali, cât și celor profesioniști.

„SAVAGE folosește tehnologia pentru vizor ultra-clear True ...

További információk

ÚJ CUTMASTER® BLACK SOROZATÚ PLAZMAVÁGÓ FOGYÓESZKÖZÖK ÉLETTARTAMA 60%-KAL HOSSZABB, A A VÁGHATÓ LEMEZVASTAGSÁG 16 %NAGYOBB.

Az ESAB bemutatta az új, nagyobb teljesítményű plazmavágó fogyóeszközeinek Cutmaster® Black sorozatát, amelyek élettartama 60%-kal hosszabb a hagyományos elektródákhoz képest A Cutmaster 60i hordozható plazmavágóhoz tartozó SL60QD™ 1Torch® égő már az új Black sorozatú kopóalkatrészekkel van ellátva. A Cutmaster 60i belső fejlesztéseivel együtt az új elektródakialakítás 20 mm-re növeli a névleges vágási és lyukasztási képességét, ami 16,6%-os javulást jelent. A Cutmaster 60i akár 38 mm vastag fémet is képes elvágni!

„A 16,8 kg-os súlyával a Cutmaster 60i a legjobb teljesítmény-tömeg arányt kínálja a piacon. Az egység a Cutmaster Black sorozatú alkatrészekkel egy valóságos szörny”- mondja ...

Az ESAB bemutatta az új, nagyobb teljesítményű plazmavágó fogyóeszközeinek Cutmaster® Black sorozatát, amelyek élettartama 60%-kal hosszabb a hagyományos elektródákhoz képest A Cutmaster 60i hordozható plazmavágóhoz tartozó SL60QD™ 1Torch® égő már az új Black sorozatú kopóalkatrészekkel van ellátva. A Cutmaster 60i belső fejlesztéseivel együtt az ...

További információk

AZ ESAB DIGITÁLIS MEGOLDÁSOK EGYSÉGES VÁSÁRLÓI ÉLMYÉNT NYÚJT AZ ONLINE ADATKEZELÉSI MEGOLDÁSOK TELJES VÁLASZTÉKÁN

Az ESAB Welding & Cutting Products bejelentette, hogy az ESAB digitális megoldások minden elemét egy egységes platformra költöztette, amely a Microsoft Azure IoT rendszert futtatja, és a PTC ThingWorx® ipari innovációs platformját használja. A lépés biztosítja az egységes vásárlói élményt a teljes gyártási munkafolyamaton keresztül, és lehetővé teszi, hogy a rendszer egyszerűen megossza az adatokat komponensek között a háttérben. Az ESAB digitális szolgáltatáscsomagja összekapcsolja a lemezfelhasználás optimalizálást, a vágást, a hegesztést, a gáz adagolást és a minőségbiztosítást a nyomonkövethetőség, a dokumentáció, a készletgazdálkodás, a termelékenység és a minőség folyamatos javítása ...

Az ESAB Welding & Cutting Products bejelentette, hogy az ESAB digitális megoldások minden elemét egy egységes platformra költöztette, amely a Microsoft Azure IoT rendszert futtatja, és a PTC ThingWorx® ipari innovációs platformját használja. A lépés biztosítja az egységes vásárlói élményt a teljes gyártási munkafolyamaton keresztül, és lehetővé ...

További információk

Legfrissebb hírek


Naptár

Vegye tervbe, hogy egy közelgő esemény alkalmával felkeresi az ESAB-ot. Naptárunkban tekintse meg az országszerte tartandó szakmai bemutatók és egyéb események teljes listáját. Év közben ellenőrizze a változásokat.

Event Calendar

E-hírlevél

Legyen naprakész az ESAB legfrissebb, közvetlenül az ön postaládájába küldött, hegesztésről és vágásról szóló híreivel. Az ESAB e-hírlevele tele van az ESAB termékeiről, az ügyfeleknek készült alkalmazásokról, technikai tippekről, különleges ajánlatokról, a készülő eseményekről és egyebekről szóló hírekkel és információkkal. Itt elolvashatja hírlevelünk korábbi példányait.

Iratkozzon fel az ESAB e-hírlevelére


x
x

x

Loading..