AZ ESAB frissíti a FILARC PZ6113 többcélú, minden pozícióban hegeszthető rutilos porbeles hegesztőhuzaljainak kínálatát

2019. Február 21.

Az ESAB, a hegesztési és vágási technológiák terén piacvezető vállalata, frissítette a FILARC PZ6113 többcélú, minden pozícióban hegeszthető rutilos porbeles hegesztőhuzaljainak kínálatát. Az összetétel igen kismértékű, de jelentős finomhangolása észrevehetően növelte a szívósságot, és a huzal már kisebb átmérővel is kapható azok számára, akik vékonyabb lemezt szeretnének hegeszteni.

A FILARC PZ6113 évtizedek óta vezető szerepet tölt be a rutilos porbeles huzalok terén, szerte a világon rengeteg építési projekthez használták, és számos olyan hajót építettek vele, amelyek még ma is az óceánokat szelik.

A korszerűsített FILARC PZ6113 mostantól használható olyan kötések létrehozására, amelyeknél -40 °C-ig követelmény a jó szívósság. Ez növeli a FILARC PZ6113 felhasználhatóságát, és a felhasználóknak nem kell majd huzalt cserélniük sok alkalmazásban a különböző minőségű acéllemezek hegesztésekor. A korszerűsített specifikáció nem befolyásolja a huzalok semmilyen jóváhagyását és tanúsítását, de ha az ügyfelek ezt igénylik, az ESAB segítséget nyújt minden szükséges hegesztési teszt és minősítés elvégzéséhez, valamint a folyamatoptimalizáláshoz.

Egészen mostanáig a FILARC PZ6113 1,2, 1,4 és 1,6 mm-es huzalátmérővel volt elérhető, de már 1,0 mm átmérővel is készül. Azok az ügyfelek, akik korábban élvezték a minden pozícióban könnyen használható FILARC PZ6113 nyújtotta előnyöket, örömmel fogadják majd, hogy ugyan azt a huzalspecifikációt használhatják vékonyabb lemezen.

A FILARC PZ6113 évek óta népszerű az olyan alkalmazásoknál, mint a hajógyártás és az általános szerkezetépítés. Rendkívül könnyen használható minden helyzetben, és alkalmas a nagy sebességgel történő hegesztésre a nagy termelékenységű alkalmazásokhoz. Ez a prémium porbeles huzal a sima, stabil ív érdekében Ar/CO2 vagy CO2 védőgázzal is használható, ami kisebb mértékű fröcskölést és egyenletes kötést eredményez. Az új 1,0 mm-es huzal olyan előnyökkel is szolgál a felhasználók számára, hogy megkönnyíti a lapos varratok készítését a vékonyabb lemezszakaszok hegesztésekor.

Mint mindig, az ESAB kínálata túlmutat a hegesztőhuzalon; az ügyfelek teljes mértékben részesülhetnek az ESAB jól ismert műszaki támogatása által nyújtott előnyökből, hogy a kiváló minőség megőrzése mellett maximalizálják a termelékenységüket. Nem számít, hogy ESAB hegesztőberendezést használ-e vagy sem, az ESAB segíteni tud az ügyfeleinek abban, hogy miként optimalizálhatják a hegesztési folyamataikat a FILARC PZ6113 huzallal. 

Az ESAB egy elismert piacvezető a hegesztési és vágási technológiák piacán. A hagyományos hegesztési és vágási eljárásoktól kezdve a forradalmian új gépesített vágási és automatizált technológiákig, az ESAB hegesztési fogyóeszközök, berendezések és tartozékok megoldást jelentenek az ügyfelek számára szerte a világon. 

FILARC PZ6113
x

x

Loading..