ÚJ CUTMASTER® BLACK SOROZATÚ PLAZMAVÁGÓ FOGYÓESZKÖZÖK ÉLETTARTAMA 60%-KAL HOSSZABB, A A VÁGHATÓ LEMEZVASTAGSÁG 16 %NAGYOBB.

2019. November 28.

Az ESAB bemutatta az új, nagyobb teljesítményű plazmavágó fogyóeszközeinek Cutmaster® Black sorozatát, amelyek élettartama 60%-kal hosszabb a hagyományos elektródákhoz képest A Cutmaster 60i hordozható plazmavágóhoz tartozó SL60QD™ 1Torch® égő már az új Black sorozatú kopóalkatrészekkel van ellátva. A Cutmaster 60i belső fejlesztéseivel együtt az új elektródakialakítás 20 mm-re növeli a névleges vágási és lyukasztási képességét, ami 16,6%-os javulást jelent. A Cutmaster 60i akár 38 mm vastag fémet is képes elvágni!

„A 16,8 kg-os súlyával a Cutmaster 60i a legjobb teljesítmény-tömeg arányt kínálja a piacon. Az egység a Cutmaster Black sorozatú alkatrészekkel egy valóságos szörny”- mondja Kris Scherm, az ESAB Global Manual Plasma Business & Product igazgatója. "A Cutmaster Black sorozatú fogyóeszközökkel az általános üzemeltetési költség csökken, az egy elektródával végzett vágások száma nővekszik.”

Gépesítési lehetőségek

Azoknak A felhasználóknak, akik a Cutmaster 60i-ből félautomata rendszert szeretnének építeni az ESAB a MechPak gépesített csomagot kínálja. A MechPak mindent tartalmaz, amire a felhasználóknak szükségük van az induláshoz, beleértve az SL100 gépesített 1Torch pisztolyt ATC® Torch csatlakozással, 7,6 vagy 15,2 méter hosszú kábellal, távvezérlővel, fogyóeszközökkel.

„A MechPak kompatibilis az ATC Torch csatlakozóba épített indítás/leállítás funkcióval” - mondja Scherm. A Cutmaster 60i és a MechPak az ESAB Miggytrac™ vagy Railtrac™ traktorral párosítva kiváló teljestíményet nyújt a félautomata vágáshoz, vagy a plazma faragáshoz.”

A Cutmaster Black sorozat elektródái (jobbra) 60%-kal hosszabb élettartamot biztosítanak, és 16,6%-kal javítják a vágási és lyukasztási teljesítményt. Az ESAB a plazma fogyóeszközök teljes skáláját kínálja a vágáshoz és faragáshoz.

NEW CUTMASTER BLACK SERIES PLASMA CUTTING CONSUMABLES  LAST 60% LONGER, HELP CUT 16.6 PERCENT THICKER METAL
x

x

Loading..