AZ ESAB TOVÁBBFEJLESZTI A TUBROD 15.13 TÖBBCÉLÚ, MINDEN POZÍCIÓBAN HASZNÁLHATÓ HEGESZTŐHUZALT

2019. Március 27.

Az ESAB, a hegesztési és vágási technológiák terén piacvezető vállalata, két jelentős fejlesztést hajtott végre a Tubrod 15.13 többcélú, minden pozícióban használható hegesztőhuzalán: az alacsonyabb hőmérsékleten magasabb Ch-féle ütőmunka érték érhető el, és a huzal egy kisebb, 1,0 mm-es átmérővel is kapható.

A TUBROD 15.13 évtizedek óta vezető szerepet tölt be a rutilos porbeles huzalok terén, szerte a világon rengeteg építési projekthez használták, és számos olyan hajót építettek vele, amelyek még ma is az óceánokat szelik.

Az összetétel lényeges változásai azt jelentik, hogy az ESAB Tubrod 15.13 huzallal kiváló szívósság érhető el -40 °C-on, ami drámai javulást jelent a fejlesztés előtti -20 °C-hoz képest. A felhasználók számára a legfontosabb előnyt az jelenti, hogy most már egyetlen huzallal több alkalmazás is hegeszthető, míg korábban a huzalokat a különböző típusú acéllemezeknek megfelelően cserélni kellett. Mindazonáltal az ESAB Tubrod 15.13 továbbra is ugyanúgy rendelkezik a különféle jóváhagyásokkal és tanúsítványokkal, ezáltal széles körben alkalmazható, a hajógyártástól egészen az általános szerkezetépítésig. Azon ügyfelek számára, akik a specifikáció módosítását követően ezt igénylik, az ESAB segítséget nyújt minden szükséges hegesztési teszt és minősítés elvégzéséhez, valamint a folyamatoptimalizáláshoz.

Korábban az ESAB Tubrod 15.13 1,2–1,6 mm-es huzalátmérővel volt kapható, de az ESAB bevezetett egy 1,0 mm átmérőjű huzalt is azon ügyfelek számára, akik vékonyabb lemezt szeretnének hegeszteni, vagy akiknek laposabb varrat profilra van szükségük, mint amit az 1,2 mm-es huzallal el lehet érni. Az ESAB Tubrod 15.13 már évek óta népszerű választás köszönhetően a magától leváló salaknak, a kiváló adagolhatóságnak és a többcélú, egyszerű használatnak, valamint annak, hogy minden pozícióban használható, így az ESAB válaszolt azokra a vevői igényekre, amelyek egy ugyanazzal a specifikációval rendelkező, vékonyabb huzalt szerettek volna.

Egy prémium porbeles huzal, amely minden pozícióban könnyen használható, ideértve a függőleges alulról felfelé történő hegesztést gyökmegtámasztással vagy anélkül, az ESAB Tubrod 15.13 akár 4-5 kg/h leolvadási teljesítményre is képes. A sima, minimális fröcskölést okozó stabil ív érdekében Ar/CO2 vagy CO2 védőgázzal is használható. Az új 1,0 mm-es huzal olyan előnyökkel is szolgál a felhasználók számára, hogy megkönnyíti a lapos varratok készítését a vékonyabb lemezszakaszok hegesztésekor.

A Tubrod 15.13-at választó ügyfelek élvezhetik az ESAB elismert műszaki szakértelme által nyújtotta előnyöket. A vállalat széles körű ismerete és tapasztalata segíthet maximalizálni a termelékenységet anélkül, hogy az a minőség romlására menne. Nem számít, hogy az ügyfelek az ESAB vagy más cég által gyártott hegesztőberendezést használnak-e, az ESAB segít azon ügyfeleinek, akik a Tubrod 15.13 huzallal optimalizálni szeretnék a hegesztési folyamatukat.

Tubrod 15.13
x

x

Loading..