Előző
Következő

A HEGESZTŐ TRAKTOR BEMUTATÁSA,
AMELYET AZ ÖN IGÉNYEIT SZEM ELŐTT TARTVA TERVEZTEK.

Meghallgattuk a hegesztőket. Majd leültünk a tervezőasztalhoz és létrehoztuk a Versotrac-ot - a legsokoldalúbb és leginkább felhasználóbarát traktort a piacon.
 

REGISZTRÁLJON A FRISSÍTÉSEKÉRT/ELÉRHETŐSÉGEKÉRT

 


Versotrac video

EGYSZERŰNEK TERVEZTÉK.

A Versotrac egy teljesen új és intuitív EAC10 vezérlőt kapott a könnyű használat érdekében. Az egyszerűsített kezelőfelület olyan funkciókat tartalmaz, amire szüksége van a traktorhoz és egyéb könnyű automatizálási alkalmazáshoz, így több hely marad a kijelzőn az olyan fontos funkciók számára, mint például a valós idejű hőbevitel, így könnyen felügyelhető és szabályozható a hegesztési minőség. A vezérlőgomb segítségével kényelmesen módosíthatja a beállításokat.


SOKOLDALÚSÁGRA TERVEZVE.

A Versotrac szinte bármilyen típusú hegesztéshez - szerszámok használata nélkül - könnyedén beállítható. Az új hegesztőfej megkönnyíti az SAW és a GMAW hegesztési alkalmazások közötti váltást. Ráadásul a moduláris alkatrészek átépíthetők, ami azt jelenti, hogy Ön számos különböző alkalmazásban tud hegeszteni. Használja három- vagy négykerekes konfigurációban a bármilyen felületen való stabilitás érdekében.

Versotrac - Sokoldalúságra tervezve

ALKAMAZKODÁSRA TERVEZVE.

Nem számít, milyen áramforrás áll rendelkezésre, a Versotrac bekapcsol. Mind az inverteres, mind pedig a hagyományos DC és AC áramforrásokkal használható, beleértve az ESAB Aristo 1000 AC/DC nagy teljesítményű AC áramforrását is. Egy analóg kezelőfelület segítségével csatlakoztathatja analóg SAW áramforrásokhoz, beleértve a korábbi generációs ESAB SAW energiaforrásokat és más márkákat.

Versotrac - Alkamazkodásra tervezve

MOZGÁSRA TERVEZVE.

A Versotrac egy valóban moduláris hegesztő traktor, így bárhová elviheti.. Robusztus, modularizált komponensei kisebb egységekre szétszerelhetők, hogy zárt helyre vihesse, ahol perceken belül újra összeszerelhető. Az ergonómikus fogantyúk révén még soha nem volt ilyen egyszerű a hegesztési útvonal beállítása vagy egyszerűen csak az elindítása.

Versotrac - Mozgásra tervezve

TELJESÍTMÉNYRE TERVEZVE.

A Versotrac készen áll arra, hogy a legnehezebb munkát is elvégezze a legnagyobb kihívást jelentő környezetben. A robusztus huzalelőtolója révén akár 5 mm-es huzallal, max. 1000 A kimenettel és 100% működési ciklussal is hegeszthet a nagy teherbírású varrat érdekében. Ezenkívül a rendelhető twin konfiguráció még nagyobb termelékenységet biztosít.

Versotrac

KITARTÁSRA TERVEZVE.

A Versotrac fejlett ergonomikus huzalkezelő rendszere segít csökkenteni a huzalcsere miatti állásidőt. Az új huzalorsó tartó és a huzalelőtoló rendszer beépített memóriafunkciói révén gyorsabban folytathatja a munkát és növelik az ív égési időt.

Versotrac - Kitartásra tervezve

Szeretne értesülni a Versotrac traktorral kapcsolatos legújabb információkról?

Iratkozzon fel hírlevelünkre, ha többet szeretne megtudni a Versotracról és az ESAB egyéb izgalmas híreiről.


*A mező kitöltése kötelező
x

x

Loading..