This site uses cookies and other tracking technologies to provide you with our services, enhance the performance and functionality of our services, analyze the use of our products and services, and assist with our advertising and marketing efforts.

Cookie Policy   Privacy Notice

Előző
Következő

weldcloud

WeldCloudOnline irányítási rendszer, ami összekapcsolja a hegesztő áramforrásokat egy szoftveres felülettel. Azokat az adatokat kezeli, amelyek elemzése a maximális termelékenység érdekében szükségesek.


Minden alkalommal, amikor a hegesztő befejez egy hegesztési réteget, egy sor adat kerül a hegesztési varratba. Ezek az adatok információval szolgálnak a későbbi döntésekhez, képesek hozzájárulni a termelékenység növeléséhez, és ellátják Önt a szükséges információkkal, hogy megértse, hogyan készült a varrat. És a WeldCloud™ biztosítja számára ezen adatokat.


x

Az erő az adatokban rejlik

WeldCloud


A HOLNAP HEGESZTÉSI VARRATAI ERŐSEBBEK A MA ADATAIVAL.

Mivel az egyetlen termelékenységet nyomon követő platform 3G-vel kombinált Wi-Fi és Ethernet adatátvitelt használ, a WeldCloud gyakorlatilag bármilyen házon belül használt szoftverrendszerhez képes kapcsolódni, kikerülve ezáltal a tűzfallal és csatlakozással kapcsolatos bosszantó problémákat. Plusz, a WeldCloud egy biztonságos, kódolt rendszer, amely biztosítja az adatai teljes titkosítását. És ez még csak a kezdet. A WeldCloud a következőket ajánlja:

  • Nyomon követhetőség. A platform képes visszakeresni a már elkészített varratokat, és megmutatja, hogy mikor és hogyan készültek.
  • Kétirányú kommunikáció. A platform képes beállítási adatokat küldeni a gépeknek, mint például egy új hegesztési paraméter csomag, a gépek pedig vissza tudják küldeni az adatokat a platformnak.
  • Egyszerű telepítés. A WeldCloud pár óra alatt működésre kész, és pár nap alatt a kezelését is megtanulja.
  • Riasztás menedzsment. A WeldCloud a felhasználó által megadott beállítások alapján automatikusan riasztást küld, ha a gépek meghibásodnak.
  • Egyszerű integráció. Már rendelkezik ESAB berendezéssel: A WeldCloud olyan megoldásokkal rendelkezik, amelyek a már meglévő gépekkel is képesek együttműködni, és gyorsan üzembe helyezhetők.
  • Felhasználóbarát interfész. A WeldCloud kialakításának köszönhetően a platform bárhonnan egyszerűen használható, legyen szó otthoni asztali számítógépről, munkahelyi laptopról, vagy útközben mobiltelefonról esetleg táblagépről.
  • 100%-osan bővíthető. Próbálja ki a WeldCloud-ot egy vagy két gép hozzáadásával, majd később adja hozzá a többit is. Részesülni fog azokból az előnyökből is, amelyet a folyamatosan fejlesztett és a platformra feltöltött új funkciók és szolgáltatások jelentenek.

MINDENKI GYORSAN ÉS JÓL VÉGZI A MUNKÁJÁT A WELDCLOUD-DAL.

A WeldCloud nem csak a termelékenységnövekedést teszi lehetségessé, hanem lehetőséget ad mindenkinek, aki részt vesz a munkában, hogy az adatok segítségével növelje a teljesítményét.

Operations Managers.Üzemeltetési vezetők.

Ezen az osztályon az emberek folyamatosan keresik a lehetőségeket a termelékenység növelésére a magas minőség folyamatos fenntartása mellett. A WeldCloud ezt azáltal teszi lehetővé, hogy ellátja őket adatokkal, hogy új termelékenység-növelő megoldásokat találjanak.

Quality Assurance Engineers.Minőségbiztosítási mérnökök.

Számukra a nyomon követhetőség a legfontosabb, mert előfordul, hogy meg kell keresniük az okát annak, hogy egy hegesztési varrat miért tört el. A WeldCloud biztosítja az összes szükséges adatot a hegesztés nyomon követhetőségéhez, valamint annak meghatározásához, hogy mi szükséges a probléma megoldásához, illetve a jövőbeni esetleges problémák elkerüléséhez.

Service and Maintenance Technicians. Szerviz- és karbantartási technikusok.

A szerviz és karbantartási dolgozóknak tudniuk kell, ahol találhatók és min dolgoznak a gépparkjukba tartozó gépek. Ha az egyik elromlik, vagy akadozik, akkor a WeldCloud azonnal figyelmezteti technikusokat, így gyors és pontos diagnózist tudnak felállítani és a hatékonyan tudnak egyeztetni az ESAB szervizszakértőjével.

Welding Engineers.Hegesztőmérnökök.

A hegesztők fő célja, hogy egy adott alkalmazáshoz meghatározzák a lehető legjobb hegesztési folyamatot, és ki is próbálják. Egészen kevés adatra van szükség a kezdeti döntéshez, majd azt ki kell próbálni egy gépen. Miután megfelelőnek bizonyult, a WeldCloud elküldi a folyamatot a felhőbe, és - ha kész - továbbítja az üzem összes gépére, rengeteg időt megtakarítva ezzel.

ISMERKEDJEN MEG A WELDCLOUD SZOLGÁLTATÁSSAL

Az ESAB technikusai pár óra alatt telepítik a WeldCloud-ot egy, vagy az összes gépére, az emberek képzése is csak pár napot vesz igénybe. Tegye meg az első lépést a WeldCloud felé és töltse ki az alábbi űrlapot. Egy EASB képviselő hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot, hogy megbeszéljék a részleteket.*A mező kitöltése kötelező

x
x

x

Loading..